INFORMATION ANGÅENDE CORONA/COVID-19Nya tider som kräver utveckling och förändringar! Våra kunder är viktiga för oss och vårt fokus är att fortsätta erbjuda god service. Vi har våra vanliga öppettider för in- och utlämning av föremål och har fortfarande onlineauktion varje kväll mellan kl. 19.00-23.00 på www.arvikaauktionsverk.se.

Utökad service
Avhämtning:
Önskar du hämta inropade föremål erbjuder vi nu att ställa ut dina varor för enkel upphämtning om du vill undvika social kontakt. Kontakta oss via info@arvikaauktionsverk.se eller 072 738 38 28. OBS! Varorna måste vara betalda innan avhämtning. I mån av plats har vi kostnadsfri lagerhållning, kontakta oss för överenskommelse. Som vanligt erbjuder vi också att skicka era föremål. För annan uppgörelse, kontakta oss!

Vid besök: Om du önskar besöka vårt showroom eller vill hämta/lämna föremål kan du som kund tänka på att undvika närkontakt samt använda skyddshandskar och handdesinfektion som vi erbjuder på plats.

Med hänsyn till Corona/Covid-19
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska risken för smittspridning. Om du som kund/besökare känner symptom eller befunnit dig i riskområden önskar vi att du avvaktar med att besöka oss tills du varit symptomfri minst två dagar. Detta för hänsyn och respekt för oss och våra kunder!

Öppettider:
Måndag - kl.13.00-18.00
Tisdag-Torsdag – kl. 13.00-16.30
Fredag – kl- 11.00-14.00
Ta hand om er!

Med vänlig hälsning,
Arvika Auktionsverk